Multiflour levert unieke grondstoffen voor nieuwe foodconcepten

Oude graansoorten

oude graansoorten

Vele soorten oude granen in verschillende vormen (bloem, meel, gepoft, vlokken en moutmelen)

Meer informatie

Pseudogranen

pseudogranen

Een gevarieerde selectie van pseudogranen zoals quinoa, gierst, etc.
 

Meer informatie

Peulvruchten

peulvruchten

Diverse peulvruchten in allerlei vormen (melen, crunchy toepassingen)

Meer informatie

Plantaardige eiwitten

plantaardige eiwitten

Diverse plantaardige eiwitten in allerlei vormen (melen, pre-cooked)
 

Meer informatie

spelt, peulvruchten en speudogranen


De hernieuwde belangstelling voor (oer)oude granen (spelt, emmer), peulvruchten en plantaardige eiwitten is niet vreemd. Dankzij hun unieke eigenschappen passen ze heel goed bij de huidige vraag naar gezonde voeding. De voedingsmiddelenindustrie is dan ook continu op zoek naar nieuwe toepassingen om deze gezonde grondstoffen te verwerken in hun producten.

Als partner van Mühle-Kottmann, Müller's Mühle en Naturis, alle drie gerenommeerde bedrijven op het gebied van granen, peulvruchten en plantaardige eiwitten, levert Multiflour producten voor verschillende levensmiddelenbedrijven.

Multiflour heeft veel kennis van de complete productieketen van granen, peulvruchten en plantaardige eiwitten. Hierdoor zijn wij tevens een waardevolle gespreks- en samenwerkingspartner op het gebied van innovatie en productontwikkeling in de levensmiddelenindustrie.

Innovaties & nieuws

 • Crunchy peulvruchten

  In deze vorm kunnen peulvruchten bijvoorbeeld worden toegevoegd aan ontbijtgranen of bars, maar ook als snack worden aangewend.

   
 • Tritordeum

  Deze nieuwe graansoort is ontstaan uit een kruising tussen durumtarwe en een oude wilde gerstsoort. Tritordeum bevat 50% aminozuren van gluten die verantwoordelijk zijn voor intolerantie of gevoeligheid. Eindproducten hebben een karakteristieke gouden kleur.

   
 • Multiflour, uw partner

  Multiflour beschikt over gedegen kennis die van grote waarde kan zijn bij de innovatie van gezonde producten met andere voedingsmiddelen. Deze kennis zetten wij graag in ten behoeve van onze klanten.

  Lees meer...