Multiflour levert unieke grondstoffen voor nieuwe foodconcepten

Oude graansoorten

oude graansoorten

Vele soorten oude granen in verschillende vormen (bloem, meel, gepoft, vlokken en moutmelen)

Meer informatie

Pseudogranen

pseudogranen

Een gevarieerde selectie van pseudogranen zoals quinoa, gierst, etc.
 

Meer informatie

Peulvruchten

peulvruchten

Diverse peulvruchten in allerlei vormen (melen, crunchy toepassingen)

Meer informatie

Plantaardige eiwitten

plantaardige eiwitten

Diverse plantaardige eiwitten in allerlei vormen (melen, pre-cooked)
 

Meer informatie

spelt, peulvruchten en speudogranen


De hernieuwde belangstelling voor (oer)oude granen (spelt, emmer), peulvruchten en plantaardige eiwitten is niet vreemd. Dankzij hun unieke eigenschappen passen ze heel goed bij de huidige vraag naar gezonde voeding. De voedingsmiddelenindustrie is dan ook continu op zoek naar nieuwe toepassingen om deze gezonde grondstoffen te verwerken in hun producten.

Als partner van Mühle-Kottmann, Müller's Mühle en Naturis, alle drie gerenommeerde bedrijven op het gebied van granen, peulvruchten en plantaardige eiwitten, levert Multiflour producten voor verschillende levensmiddelenbedrijven.

Multiflour heeft veel kennis van de complete productieketen van granen, peulvruchten en plantaardige eiwitten. Hierdoor zijn wij tevens een waardevolle gespreks- en samenwerkingspartner op het gebied van innovatie en productontwikkeling in de levensmiddelenindustrie.

Innovaties & nieuws

 • Bundeling verkoopkracht Multiflour en MPF Germany/Benelux

  Afbeelding samenwerking MF MPF

  Per 1 januari 2020 zijn Multiflour en MPF partners waar het gaat om de pure food ingredients en klantgerichte oplossingen. De portfolio’s vullen elkaar naadloos aan waardoor onze klanten nog beter bediend kunnen worden en onze partners sterker vertegenwoordigd zijn in Noordwest Europa. Een mooie plus die (onder andere) met Fabatex®60 zijn beslag gaat krijgen.

   
 • Multiflour en MPF Germany/Benelux lanceren FabaTex®60

  fabatex60 productfoto

  FabaTex®60 is uitermate geschikt als eiwitbron voor vleesvervangers en is een passend alternatief voor soja. Maar dat is niet de enige toepassing. FabaTex®60 is een nieuw plantaardig eiwit die met zijn hoge eiwitgehalte van 60% - waarbij alle 11 essentiële aminozuren aanwezig zijn - voor vele toepassingen te gebruiken is.

  Lees meer...  
 • Crunchy peulvruchten

  In deze vorm kunnen peulvruchten bijvoorbeeld worden toegevoegd aan ontbijtgranen of bars, maar ook als snack worden aangewend.