Multiflour levert unieke grondstoffen voor nieuwe foodconcepten

Oude graansoorten

spelt small

Vele soorten oude granen in verschillende vormen (bloem, meel, gepoft, vlokken en moutmelen)

Meer informatie

Pseudogranen

pseudogranen small

Diverse peulvruchten in allerlei vormen (melen, crunchy toepassingen)
 

Meer informatie

Peulvruchten

peulvruchten small

Unieke eigenschappen in verschillende eigentijdse toepassingen.

Meer informatie

spelt, peulvruchten en speudogranen

De hernieuwde belangstelling voor (oer)oude granen als spelt, emmer, gierst en peulvruchten is niet vreemd. Dankzij hun unieke eigenschappen passen ze heel goed bij de huidige vraag naar gezonde voeding. De voedingsmiddelenindustrie is dan ook continu op zoek naar nieuwe toepassingen om deze gezonde grondstoffen te verwerken in hun producten.

Als partner van Mühle-Kottmann, Müller's Mühle en Naturis, alle drie gerenommeerde bedrijven op het gebied van granen en peulvruchten, levert Multiflour producten voor verschillende levensmiddelenbedrijven.

Multiflour heeft veel kennis van de complete productieketen van granen en peulvruchten. Hierdoor zijn wij tevens een waardevolle gespreks- en samenwerkingspartner op het gebied van innovatie en productontwikkeling in de levensmiddelenindustrie.

Innovatie en productontwikkeling

 

innovatie

De diverse vormen van granen en peulvruchten zoals meel, vlokken, pre-cooked, volkoren of zemelen lenen zich uitstekend om te verwerken in gezonde nieuwe producten. Om daarin echt innovatief te kunnen zijn, is een gefundeerde kennis over granen, gezonde voeding en agronomie onontbeerlijk.

Heeft u deze kennis zelf niet voldoende in huis? Samen met Multiflour kunt u uw productontwikkeling op een hoger plan brengen.

De kennis van Multiflour rijkt verder dan granen en peulvruchten. Ook op het gebied van andere voedingsmiddelen zoals groente en fruit, zijn we in staat om mee te denken bij innovatieve voedingsconcepten.

 

Lees meer over innovatie en productontwikkeling

Innovaties & nieuws

Over Multiflour

René van der Veen

Ik heb Agronomie & Economics aan de Universiteit van Wageningen gestudeerd en een post-HBO studie Orthomoleculaire Voedingsleer & Therapie afgerond. Met die studies, in combinatie met mijn jarenlange werkervaring in de agribusiness en de levensmiddelenindustrie heb ik me gespecialiseerd in het toepassen van granen en peulvruchten in gezonde voedingsmiddelen.

Spelt heeft mijn bijzondere aandacht omdat het een oude graansoort is die ons bewust maakt van de basisprincipes van voedsel en gezondheid. Mijn agrarische roots liggen in de teelt van granen waaronder spelt.

Met mijn specialistische kennis kan ik R&D-ers helpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten op basis van gezonde granen en peulvruchten.

Over Multiflour Over innoveren

Rene